Giresun HAVA DURUMU

T.C. Çanakçı Belediyesi

Başkanımızdan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

- +

23 Nisan 1920’de Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde yakılan Hürriyet meşalesi ile bağımsızlığın kayıtsız şartsız Türk Milletine ait olduğunu tüm dünyaya duyurduğu gün olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yılını coşkuyla kutluyoruz. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu milli onur gününü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak tanımlamış ve bu önemli mirası, geleceğimizin güvencesi, yaşam sevincimiz ve umudumuz olarak gördüğü dünya çocuklarına armağan etmiş; çocuklarımıza verdiği önemi, değeri ve duyduğu güveni en güzel ve en anlamlı şekilde göstermiştir. Milletimiz de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm dünya çocuklarıyla paylaşmasıyla, dünyanın en yüce gönüllü milleti olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygıyla anıyor, sevgi dolu yürekleri, ön yargısız ve aydınlık bakışlarıyla hayatımızı zenginleştiren, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyor, sevgilerimi sunuyorum.

Av. Tuncay KASIM
Çanakçı Belediye Başkanı

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.